home Herdea.ro > Sanatate > Beneficiile consumului de ciuperci

Beneficiile consumului de ciuperci

Publicat Marti, 01 Septembrie 2015 - 14:10
A+ A-
Beneficiile consumului de ciuperci
      Ciupercile sunt alimente care pot fi incluse în orice preparat culinar. Sunt pe cât de gustoase şi săţioase, pe atât de sănătoase. O serie de studii epidemiologice au demonstrat că un consum frecvent de ciuperci ajută la diminuarea... (citeste mai mult)

5 5 din 5 stele | viz 393 viz. | print Printeaza acest articol | Sursa: Ziare-pe-net


Articole pe aceeasi tema Cele mai citite stiri de Marti, 01 Septembrie 2015

  • Articole populare
Coronavirus: Misiunea comuna a OMS se va afla, sambata, in epicentrul epidemiei din Wuhan - 7 viz.
Coronavirus: Misiunea comuna a OMS se va afla, sambata, in epicentrul epidemiei din Wuhan

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si-a exprimat vineri ingrijorarea fata de ca..

Nevroza de duminica - 7 viz.
Nevroza de duminica

Observ in jurul nostru in ultima vreme o frustrare existentiala sau nemultumire constanta. Nemultumi..

Antibioticul care poate distruge E.coli, descoperit de inteligenta artificiala - 6 viz.
Antibioticul care poate distruge E.coli, descoperit de inteligenta artificiala

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au identificat, datorita inteligentei..

Carne de pasare cu gripa aviara in Giurgiu - 6 viz.
Carne de pasare cu gripa aviara in Giurgiu

Carne de pasare din zone cu gripa aviara, comercializata in magazinele din Giurgiu...

CORONAVIRUS. Romanii de pe vasul din Japonia, adusi acasa. Locul unde sunt cazati, tinut SECRET - 6 viz.
CORONAVIRUS. Romanii de pe vasul din Japonia, adusi acasa. Locul unde sunt cazati, tinut SECRET

Șase dintre cei 17 romanii aflati pe nava Diamond Princess, aflata in carantina de aproape doua sap..

Citeste mai multe Stiri din sanatate


Comunitatea Herdea.ro