home Herdea.ro > Sanatate > Beneficiile consumului de gutui

Beneficiile consumului de gutui

Publicat Joi, 08 Octombrie 2015 - 19:08
A+ A-
Beneficiile consumului de gutui
      Fructe specifice toamnei, gutuile au o aromă inconfundabilă, dar şi un conţinut valoros de vitamine şi minerale: vitaminele B1, B2, B6, C, E, PP, provitamina A, calciu, fosfor, fier, cupru, sulf, potasiu şi sodiu. Ele mai conţin zaharuri,... (citeste mai mult)

5 5 din 5 stele | viz 441 viz. | print Printeaza acest articol | Sursa: Ziare-pe-net


Articole pe aceeasi tema Cele mai citite stiri de Joi, 08 Octombrie 2015

  • Articole populare
Institutul -Marius Nasta-: Creste numarul celor care suna la Tel Verde Stop Fumat - 2 viz.
Institutul -Marius Nasta-: Creste numarul celor care suna la Tel Verde Stop Fumat

Numarul apelurilor la Tel Verde Stop Fumat a crescut de la aproximativ 800 in 2007 la 9.996 in anul ..

STUDIU Romanii mananca tot mai sanatos, dar nu renunta la dulciuri - 2 viz.
STUDIU Romanii mananca tot mai sanatos, dar nu renunta la dulciuri

Circa 55% dintre romani afirma ca sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru alimentele care nu conti..

Sinescu: 7.638 de interventii chirurgicale urologice au fost efectuate anul trecut la Fundeni - 2 viz.
Sinescu: 7.638 de interventii chirurgicale urologice au fost efectuate anul trecut la Fundeni

Centrul de Uronefrologie si Transplant Renal de la Institutul Clinic Fundeni a realizat anul trecut ..

Bautorii inraiti pot reduce riscul de a face cancer la ficat consumand cafea - 2 viz.
Bautorii inraiti pot reduce riscul de a face cancer la ficat consumand cafea

Consumul regulat de cafea reduce riscul de cancer la ficat in randul alcoolicilor, indica o recenta ..

5 remedii antiinflamatoare din natura - 2 viz.
5 remedii antiinflamatoare din natura

Turmericul, antiinflamatorul indienilor Indienii il numesc -sofranul de India- si il consuma zilnic..

Citeste mai multe Stiri din sanatate


Comunitatea Herdea.ro