Combinarea corecta a alimentelor: tabelPublicat Marti, 15 Decembrie 2015 - 16:02
![]() Modul în care combinăm corect alimentele trebuie să se bazeze pe câteva principii de bază. Legumele bogate în vitamine, minerale, antioxidanţi precum salata verde, varza, fasolea verde, morcovul, ceapa, usturoiul se asociază bine cu... (citeste mai mult)
|
- Articole populare
Problemele dentare care pot supune copiii la interventii chirurgicale - 4 viz.![]() Sanatatea orala a unui copil incepe inca dinainte sa se nasca, deoarece, potrivit medicilor speciali.. |
Programul de vaccinare a copiilor intra in normal din a doua parte a lunii octombrie - 3 viz.![]() Ministerul Sanatatii informeaza ca din a doua parte a lunii octombrie intra in normal programul de v.. |
Cazurile oncologice, analizate multidisciplinar la Spitalul -Sf. Ioan- - 2 viz.![]() Cazurile oncologice ale Spitalului Clinic de Urgenta -Sf. Ioan- din Bucuresti vor fi analizate sapta.. |
OPINIA NUTRIȚIONISTULUI Magneziul in dieta de zi cu zi - 2 viz.![]() Oligoelementele sunt importante in nutritie, deficitul acestora fiind manifestat abia dupa perioade .. |
Tratamente naturiste cu cuisoare, condimente care elimina durerea de dinti si arsurile la stomac - 2 viz.![]() Cuisoarele au in compozitie substante care au rol antimicrobian, antispastic, expectorant, antibioti.. |
Citeste mai multe Stiri din sanatate